press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15

ул. „Васил Левски“ 151, 4003 Северна промишлена зона, Пловдив

АВТОЦЕНТЪР ШКОДА - ГР. ПЛОВДИВ

2016

Автоцентър Шкода – сервиз и автосервиз, гр.Пловдив

Възложител: Еуратек ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ: "АТ Инженеринг 2000" ООД – София,