top of page

Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ

2009

гр. Бaнско

Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ е разкошен комплекс от затворен тип със супер луксозни апартаменти и вили, осигуряващ пълна гама от най-висок клас удобства, съоръжения за отдих и развлечение в свободното време, прекрасно разположен в сърцето на първокласен район на Банско разгръщащ се върху територия от 18 декара, само на 400 метра от кабинковия лифт и отдалечен на няколко минути от центъра на курорта. С откриващата се поразителна гледка към върховете на Пирин планина, Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ е първокачествен комплекс за туризъм, отдих и развлечение в района и със сигурност има всички предпоставки да бъде сред най-търсените ваканционни дестинации в Банско - първия ски и голф курорт в България.

Консултиран от екипа на Макс Консулт.БГ и проектиран от архитекти на "Арт Ню Вижън" ООД, Ваканционен клуб БЕЛВЕДЕРЕ се простира в пет блока луксозни апартаменти и самостоятелни свързани вили и представя едно многообразие на удобства и съоръжения за забавление, спорт и СПА.

Никакви компромиси няма да бъдат правени с отличните постижения в строителството, качеството на материалите, или на стандартите при приключване на обекта. Инвеститор на Ваканционен комплекс БЕЛВЕДЕРЕ е високо уважавана международна компания с повече от 15 години бизнес практика в България. Изпълнител на строителството е АТ "Инженеринг 2000" ООД, надзор от "Делта Консулт "ООД Благоевград, цялостна реализация и контрол по изпълнението е възложено на Макс Консулт.БГ.

Собственост във Ваканционен комплекс БЕЛВЕДЕРЕ означава много повече от притежание на прекрасен планински апартамент или вила в най-чудесния ски и голф курорт на Балканите - това също така означава достъп до пълна гама удобства и развлечения.

bottom of page